Estetisk tandvård

Hos oss kan du få hjälp av tandläkare som är kunniga inom estetisk tandvård. Vi hjälper dig som vill förändra utseendet på dina tänder eller hela tandraden oavsett anledning. Hos oss kan du få hjälp med såväl att ta bort missfärgningar som när du har mellanrum mellan tänderna som stör dig. Vid den här typen av vård är vi noga med att arbeta för att vi skall kunna åstadkomma det resultat du önskar dig.

Behandlingar vi utför inom ramarna för kosmetisk tandvård

Estetisk tandvård innefattar flera olika områden och vi är kunniga inom både dem och implantat. Vi hjälper ofta individer som vill göra en tandblekning och använder oss då av medel som inte skadar emaljen. Innan en blekning kan påbörjas rengör vi även tänderna från plack och tandsten. Om dina tänder är sneda kan vi istället göra porslinsfasader för att åstadkomma ett jämnare utseende och vid karies eller en fraktur kan vi göra porslinsinlägg. Även i de fall när hela tanden är skadad kan vi åtgärda detta, i dylika fall gör vi en porslinskrona.

Vi är experter på estetisk tandvård

Alla har rätt till ett leende de kan känna sig stolta över och vi hjälper er med tandblekning och andra typer av estetisk korrigering.

  • Varje behandling inleds med en konsultation och undersökning
  • Vi är noga med att se till att munnen är frisk innan en behandling inleds
  • Vi hjälper er med missfärgningar, skadade tänder och ojämna tandrader

Få estetisk tandvård till ett bra pris

Hos oss kommer du bemötas av personal som gör sitt yttersta för att åstadkomma ett snyggt resultat som lever upp till dina önskemål. För oss som yrkesverksamma är estetisk tandvård både utmanande, roligt och kreativt, och det är något som sporrar oss i vårt arbete. Vi ser gärna att du tar kontakt med oss om du vill få information om pris för estetisk tandvård. De tydligaste kostnadsbilderna kan vi ge efter att du har gjort ett första besök hos oss så att vi kunnat kartlägga alla nödvändiga åtgärder.

Vi hjälper dig som vill göra en tandblekning, porslinsfasader eller få tandkronor. Hos oss får du estetisk tandvård med snygga resultat.