Tandläkare

Allmäntandvård, implantat och estetisk korrigering •

Allmäntandvård

Du är välkommen att vända dig till oss när du vill göra en undersökning i förebyggande syfte eller när du misstänker att du kanske har ett hål i din tand. Genom att göra regelbundna undersökningar hos en utbildad tandläkare kan du säkerställa att dina tänder är vid god hälsa och upptäcka eventuella problem i ett tidigt stadium så att du kan behandla dessa i tid. Vår allmäntandvård håller en hög standard och vi kan snabbt utföra lagningar när de behövs.

Förebyggande, åtgärdande och akut tandvård i Stockholm

När du besöker oss för en undersökning kontrollerar vi den generella munhälsan och kan även kartlägga om någon eller några av tänderna löper en risk för att exempelvis drabbas av karies. Vi är noga med att informera dig om hur din tandstatus ser ut och kan berätta hur du sköter om tänderna på ett optimalt sätt. Våra tandläkare kan även ta emot dig som vill kontrollera hur en visdomstand växer fram. Har du istället ett akut problem erbjuder vi naturligtvis en tid så snabbt som möjligt.

Vi erbjuder allmäntandvård till alla

När du kommer till oss för att undersöka en visdomstand eller för att kontrollera den generella munhälsan kommer vi:

 • Utföra en grundlig undersökning av tänder och tandkött
 • Om vi upptäcker problem ger vi förslag på nödvändiga behandlingar för att åtgärda dem
 • Vid behov hjälpa dig med borttagning av tandsten och plack

Allmäntandvård hos en tandläkare med ett bra pris

Om du väljer att vända dig till oss för att få allmäntandvård kan du använda det statliga tandvårdsstödet. I det ingår såväl ett bidrag som ett skydd mot höga kostnader. Är du mellan 20-29 år eller över 75 uppgår bidraget till 300 kronor per år och är du 30-74 är det årliga bidraget 150 kronor. Du kan självklart ta kontakt med oss för att få information om vårt pris för allmäntandvård eller estetisk tandvård innan du bokar en tid på kliniken. Vid mer omfattande behandlingar kan vi även erbjuda finansieringslösningar i samarbete med Wasa Kredit.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en tandläkare i Stockholm som kan ta sig an allt som har med akuta besvär, estetiska korrigeringar och allmäntandvård att göra.

  Adress
  Sturegatan 32, 4 tr
  116 36 Stockholm

  Telefon
  08-580 97 502

  E-post
  offert@tandlakare.eu

  Orgnr
  556968-5158

  facebook-logo

OM OSS

När du söker efter en tandläkare i Stockholm som kan ta sig an allt som har med akuta besvär, estetiska korrigeringar och allmäntandvård att göra.

Tandlakare.eu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. TGS-klinikerna kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Sturegatan 32, 4 tr
116 36 Stockholm

08-580 97 502

offert@tandlakare.eu

Orgnr:
556968-5158