Om oss

En trygg och omhändertagande klinik

För oss på TGS-klinikerna är det viktigt att alla våra patienter skall känna sig trygga. Ända sedan vi startade vår verksamhet har det varit en av tyngdpunkterna i utvecklingen av våra tjänster och behandlingar. Numera kan vi erbjuda ett komplett behandlingsutbud gällande vuxentandvård, vilket innebär att ni aldrig behöver söka er till någon annan klinik även fast ni har mer omfattande problem som kräver insättning av implantat. Vi tar hand om era tänder och er som patienter!

Vi har ett dentallaboratorium

Något vi på TGS-klinikerna är stolta över är att ha tillgång till ett dentallaboratorium. I det arbetar en tandtekniker som är expert på protetiska ersättningar. Våra tandtekniker hjälper oss att såväl nå en god funktionalitet som ett estetiskt tilltalande utseende. Våra tandtekniker kan bland annat göra inprovningar, justeringar och färgprovtagningar för att du skall få precis det leende du vill ha och behöver.

En harmonisk och välkomnande atmosfär

Vi kan erbjuda en helt ny upplevelse inom tandvård tack vare vår toppmoderna utrustning, vår trevliga personal och de lokaler vi huserar i. Hos oss möts ni av en välkomnande och harmonisk miljö och vi arbetar för att möta varje patient individuellt.

Vår tandvård utförs med erkända metoder och kvalitativa material för att vi skall uppnå ett perfekt resultat. Välkommen till oss på TGS-klinikerna.